Xiamen Smarten Technology Co.,Ltd

De Technologieco. van Xiamensmarten, Ltd

doet het beste uw binnenplaats met allerlei tuin/openluchtfonteinen, planters, standbeelden en brandkuilen verfraaien.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Xiamen Smarten Technology Co.,Ltd

Hallo, ontving ik goederen één week geleden, is het al goede verpakking zonder gebroken. Dank

—— Darren heywood

wij waarderen de hele tijd voor uw goede producten en dienst. Wij verheugen ons op het werken met u opnieuw in de nabije toekomst.

—— Adrian Shanks

Ik ben online Chatten Nu

Xiamen Smarten Technology Co.,Ltd

1 2 3 4 5 6 7 8 9
Xiamen Smarten Technology Co.,Ltd Xiamen Smarten Technology Co.,Ltd Xiamen Smarten Technology Co.,Ltd Xiamen Smarten Technology Co.,Ltd Xiamen Smarten Technology Co.,Ltd Xiamen Smarten Technology Co.,Ltd Xiamen Smarten Technology Co.,Ltd Xiamen Smarten Technology Co.,Ltd Xiamen Smarten Technology Co.,Ltd

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Merken : ZAK
Aantal werknemers : 100~150
Jaarlijkse omzet : 1000000-2000000
Opgericht Jaar : 2009
Export pct : 90% - 100%

De Technologieco. van Xiamensmarten, Ltd, in 2009 wordt gevestigd, is een snelle de groeionderneming die zich in de productie en de uitvoer van al soort de fonteinen die van het openlucht/tuinwater specialiseerde. Na de inspanningen van verscheidene jaren, hebben wij een samenwerking tussen bedrijven op lange termijn en stabiele met heel wat klanten van het Europese land van de V.S. en gebouwd.

 

Onze bedrijfnadruk op allerlei tuin/openluchtfonteinen die in glasvezel/hars worden gemaakt. Behalve de tuin/de openluchtwaterfonteinen, hebben wij ook tuin/openluchtplanter, standbeelden en brandkuilen geproduceerd. Onze ontwikkelingsafdeling introduceerde 30-50 ontwerpen elk jaar en nu hebben wij meer dan 200 ontwerpentuin/openluchtfonteinen, planters, standbeelden. Ondertussen, zijn wij zeer professioneel en hebben volledige ervaring in allerlei verpakking. Wij hebben NUL klachten op de verpakking tot nu.

 

met betere klanten te communiceren en aan hen meer onmiddellijk te antwoorden, richtten wij ons handelsmaatschappij, Kunsten van Xiamen Smarten & Ambachtenco., Ltd in 2014 op. Ondertussen, met de rijpheid van het productieproces, vergrootten wij onze producerende Te cementeren materialen, Magnesia en Terracotta. En nu, zijn wij van plan om de tuin/de openluchtbrandkuilen te ontwikkelen en zullen de nieuwe producten spoedig introduceren.

 

Onze doelstellingen is: „Nadruk bij het ontwikkelen van gevarieerde tuin/openluchtproducten, die uw binnenplaats verfraaien“. En ons principe is: „Aanbieding de beste diensten en de geschikte producten voor onze klant aan concurrerende prijs om win-win tussen onze twee kanten“ te bereiken.

 

Gezien verandering en volledige ruimte, zullen wij uw elk van onze voordelen en honesties tonen. Wij zijn zeker dat wij een zakelijke relatie op lange termijn en vriendschappelijke met uw geacht bedrijf kunnen vestigen en ons laten ons samen groeien.

Xiamen Smarten Technology Co.,Ltd

Contactgegevens
Xiamen Smarten Technology Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. Witten Wang

Tel.: 86-592-5286880

Fax: 86-592-5738362

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)