Xiamen Smarten Technology Co.,Ltd

De Technologieco. van Xiamensmarten, Ltd

doet het beste uw binnenplaats met allerlei tuin/openluchtfonteinen, planters, standbeelden en brandkuilen verfraaien.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Xiamen Smarten Technology Co.,Ltd Kwaliteitscontrole

Hallo, ontving ik goederen één week geleden, is het al goede verpakking zonder gebroken. Dank

—— Darren heywood

wij waarderen de hele tijd voor uw goede producten en dienst. Wij verheugen ons op het werken met u opnieuw in de nabije toekomst.

—— Adrian Shanks

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

Wij hebben strikt systeem voor kwaliteitscontrole voor elk productieproces van wit lichaam, het deburring, schilderend aan verpakking tijdens de productie. Ook, wordt de inspectie van de Klant vóór verzending ingestemd met. Wij kunnen met QC van klanten goed samenwerken personeel.

 

Het VORMEN zich

  1. Om te controleren als het hoofdmodel alvorens de vorm te openen gekwalificeerd is.
  2. Na het openen van de vorm, voor controle als de vorm voor zich het vormen O.k. is. Bijvoorbeeld, als er om het even welke zichtbare & onzichtbare bel binnen de vorm is, etc. aan past de vormlijn.
  3. Het verklaren van het kwaliteitsvereiste aan de arbeiders alvorens zich te vormen.

(1) gewichtsverzoek

(2) de muur van wit lichaam zou eenvormig moeten zijn, zijn het gat en de bel niet aanvaardbaar.

(3) slecht combineren van vormlijn is niet aanvaardbaar en de vormlijn zou dun moeten zijn.

4. 100% QC voor het witte lichaam alvorens het wordt verzonden naar volgende productieproces.

5. Registrerend gekwalificeerde en ongeschikte en communiceer onmiddellijk met productiebureau over het probleem zodat wij de productietijd aanpassen en kunnen verbeteren.

 

HET DEBURRING & HET OPPOETSEN

1. Om het kwaliteitsvereiste te verklaren alvorens op te poetsen & deburring.

(1) het in orde makende kanon kan niet worden gezet te sterk op de vormlijn en de zanddocument specificatie zou eenvormig moeten zijn. De zichtbare schurende tekens is niet aanvaardbaar.

(2) de vormende lijnen zouden moeten deburred en oppoetsten vlot. De zichtbare tekens en de bellen zijn niet aanvaardbaar.

2. Assorterend de gekwalificeerde producten en ongeschikte producten, gekwalificeerde kan naar het volgende proces worden verzonden om te schilderen. Ongeschikte zou moeten worden herwerkt tot het wordt gekwalificeerd.

3. Registrerend gekwalificeerde en ongeschikte en communiceer onmiddellijk met productiebureau over het probleem zodat wij de productietijd aanpassen en kunnen verbeteren.

 

HET BESPUITEN & HET SCHILDEREN

  1. Om het het schilderen verzoek aan de schilderende arbeiders te verklaren alvorens te schilderen. De kleur zou met de productiesteekproef precies moeten worden aangepast, geen het overlopen, het lopende schilderen, Wit etc. geopenbaard lichaam.
  2. QC in 100%。QC het personeel zal verworpen en teruggekeerd hen voor herwerking merken. Voor gekwalificeerde, zullen zij het verslag dienovereenkomstig maken.
  3. Registrerend gekwalificeerde en ongeschikte en communiceer onmiddellijk met productiebureau over het probleem zodat wij de productietijd aanpassen en kunnen verbeteren.

 

 

DEFINITIEVE QC VÓÓR VERPAKKING

Om te controleren als de producten met de productiesteekproef aanpassen. Ongeschikt zal naar het relatieve proces voor herwerking zijn teruggekeerd.

 

VERPAKKING

Om te controleren als al gevraagd etiket, kleurenvak, het hoofdkarton en andere toebehoren correct zijn. En verzoek dan om het personeel aan zorgvuldig de verpakking van hen.

 

 

Contactgegevens
Xiamen Smarten Technology Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. Witten Wang

Tel.: 86-592-5286880

Fax: 86-592-5738362

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)